top of page

Apua narsistin uhreille, narsistisesta suhteesta lähteneille ja läheisriippuvaisille

Päivitetty: 29. lokak. 2023

Olen itse kokenut, miten vaikeaa on lähteä narsistisesta suhteesta. Mutta se ON mahdollista.Uskon, että muutos on mahdollinen.
Apua narsistin uhreille ja läheisriippuvaisille.


Erityisosaamistani ovat edellämainitun kaltaisten suhteiden ja niissä elävien ymmärtäminen. Olen itsekokenut traumasuhteen riippuvuuden, narsistisen ihmisen tiukan otteen ja alistamisen, oppinut, miten tunnelukot vaikuttavat kaikkeen tähän ja miten päästä elämässä eteenpäin.


Avussani pääpaino on KONKREETTISILLA ASKELILLA kohti vapautta. Miten päästä irti, kun riippuvuus toisesta on niin iso? Miten päästä eteenpäin, kun mielessä ei soi mikään muu, kuin ikävä, haluan takaisin, kyllä kaikki muuttuu paremmaksi?


Konkreettiset toimenpiteet, miten pääset eteenpäin tunteesta, joka sanoo, että on pakko palata vanhaan ja totuttuun.

Mitä tehdä ENSIMMÄISEKSI, kun halu pitää yhteyttä tai palata syntyy?

Miten LUOTTAA siihen, että parempaakin on ja opin pois tästä käyttäytymismallista?

Olen vuosia auttanut eronneita ja huomannut, että suurin syy avun piiriin hakeutumiseen on miellyttämisen opittu malli, alistuva käyttäytyminen, läheisriippuvuus ja narsistisen henkilön uhriksi joutuminen. Tunnelukkoterapiakoulutuksessa oppimani on syventynyt ja olen kehittänyt konkreettisia apuvälineitä riippuvuussuhteesta irtipäästämiseen.


Tärkeimmät ensiaskeleet ovat: PÄÄTÄ, että haluat pois. Tätä ennen ei ole mitään järkevää syytä tehdä muutoksia, koska muutospäätökset eivät pysy. Jos tiedät rehellisesti mielessäsi olevan ajatuksen, etten halua lähteä ja aion vastata, kun toinen laittaa viestin, ei päätöstä ole vielä tehty.


Haluan auttaa sinua juuri näissä ensiaskeleissa sekä sen jälkeen siinä, että luottamus elämään palautuu: parempaa on luvassa.

Seuraava askel on tehdä suunnitelma, miten toimia, kun riippuvuus iskee pahiten. Mitä teen KONKREETTISESTI, kun toinen ottaa yhteyttä? Voit tehdä nämä itse tai pyydä apuani. Tee selkeät toimintaohjeet minuutti minuutilta.


Riippuvuus vähenee jokaisen onnistuneen erossapysymistoimen jälkeen. Siksi haluan auttaa sinua juuri näissä ensiaskeleissa sekä sen jälkeen siinä, että luottamus elämään palautuu: parempaa on luvassa.


Webinaari narsistisesta suhteesta irtautumiseen 9.8.2021. Katso täältä!


Ota rohkeasti yhteyttä helka@helkabelt.fi. Olen täällä sinua varten.

Katso täältä kurssini.Terveisin, Helka


1 187 katselukertaa0 kommenttia

コメント


bottom of page