top of page
kirsikka-etusivu-edit5.jpg
SUOMALAINEN
EROSEMINAARI
Suomalainen eroseminaari
eli eron vertaistukiryhmä

Eroseminaarissa käsitellään eron herättämiä tunteita, syitä eroon ja omaan parisuhdekäyttäytymiseen, työskennellään itsetunnon kehittämiseksi sekä sukelletaan omaan lapsuuteen ja siihen, miten se on vaikuttanut parisuhteisiimme ja eroihimme. Tällä kaikella rakennamme itsellemme parempaa ja onnellisempaa tulevaisuutta.
 

Eroseminaaria vetää aina koulutettu eroseminaariohjaaja. Seminaarin erityinen vahvuus on vertaistuessa. Ryhmässä on 6-16 osallistujaa, jotka jakavat kokemuksiaan, tunteitaan ja kertomuksiaan muiden osallistujien kanssa. Eroseminaari kestää 11 viikkoa, joka viikolla on 3 tunnin ryhmätapaaminen.

Työskentelyyn kuuluu aktiiviset pienryhmäkeskustelut, yhteiset keskustelut ja kotitehtävät, joihin on hyvä paneutua kunnolla.

Suomalainen eroseminaari on tarkoitettu eronneille, eroa harkitseville tai parisuhteessa eläville, jotka kaipaavat apua suhteensa ongelmakohtiin.
 

Lisää eroseminaarista menetelmänä löydät

Suomalaisen eroseminaarin sivuilta.

Lue tekstini Kenelle eroseminaari on tarkoitettu?

Facebookin ilmainen, turvallinen vertaisryhmä eronneille täällä.

--------------------------------------------

Helka on rohkaisija, rempseän aurinkoinen, turvallinen, herkkäsieluinen ryhmän vetäjä.

-Asiakaspalaute

IMG_9415_edited.jpg
Seuraavat alkavat eroryhmäni
YVPL / VANTAA
20.9.23 ALKAEN Täynnä

Tikkurilassa

keskiviikkoisin kello 17.30-20.30 (ei syyslomaviikolla)
Hinta: 90€

Yhden Vanhemman Perheiden Liitto järjestää Suomalaisen eroseminaarin Vantaalla syksyllä 2023. Toimin ryhmässä ohjaajana.

Kurssiin kuuluu 10 tapaamista ja kotitehtäviä. Oppikirjana käytetään Marianna Stolbown Erosta eteenpäin -kirjaa tai Bruce Fisherin Jälleenrakennus-teosta. Kirja pitää hankkia itse.

Tapaamisten teemat:  1. Tee erosta oppimiskokemus 2. Eron takana on aina tarina - Miksi erosimme? 3. Vapaudu eron vihasta 4. Suru - anna aikaa itsellesi surra 5. Olet tärkeä ja ainutlaatuinen - Itsetunnon ja -arvostuksen palautuminen 6. Kuka elämääsi ohjaa - Vastuu omasta elämästä 7. Avoimuus ja toimiva parisuhde 8. Yksinäisyys ja uudet suhteet 9. Rakkaus ja uusi elämä 10. Seksuaalisuus eron jälkeen ja Kuinka auttaa lapsia eron keskellä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen YVPL:n sivuilta.

Kysy lisää: helka.belt@yvpl.fi

Järvenpää

ryhmän järjestämisen ajankohta ei ole tiedossa
Hinta: 340€

Kurssiin kuuluu 11 tapaamista ja kotitehtäviä. Oppikirjana käytetään Marianna Stolbown Erosta eteenpäin -kirjaa tai Bruce Fisherin Jälleenrakennus-teosta. Kirja pitää hankkia itse.

Tapaamisten teemat:  1. Tee erosta oppimiskokemus 2. Eron takana on aina tarina - Miksi erosimme? 3. Vapaudu eron vihasta 4. Suru - anna aikaa itsellesi surra 5. Olet tärkeä ja ainutlaatuinen - Itsetunnon ja -arvostuksen palautuminen 6. Kuka elämääsi ohjaa - Vastuu omasta elämästä 7. Avoimuus ja toimiva parisuhde 8. Yksinäisyys ja uudet suhteet 9. Rakkaus ja uusi elämä 10. Seksuaalisuus eron jälkeen 11. Kuinka auttaa lapsia eron keskellä.

Kurssiin tulee sitoutua ja olla paikalla. Kurssi toteutetaan pienryhmänä, johon tulee korkeintaan 8 osallistujaa. Paikka ilmoitetaan osallistujille. 

Ilmoittautumismaksu 50€, jonka maksamalla varmistat paikkasi ryhmässä. Loppusumman voi maksaa 1-3 erässä. Kysy maksuaikataulusta tarkemmin minulta. Kurssin voi perua maksutta 15 päivää ennen kurssia, sen jälkeen peritään puolet hinnasta ja kurssin alkamisen jälkeen koko hinta.

Kysy ja ilmoittaudu: helka@helkabelt.fi

.

bottom of page