top of page
kirsikka-etusivu-edit5.jpg
HELKA MEDIASSA
lapsellinen-ero.jpg
Lapsellinen ero
Kosmos, 2018

Lapsellinen ero on Helkan esikoisteos. Se on vertaistuellinen kirja kaikille eronneille, joilla on lapsia. Helka on haastatellut kirjaan 20 eronnutta vanhempaa.

mitäjoseroamme.png
Yle
13.9.2023

Miksi erosta pitäisi puhua jo etukäteen? Mitä lasten asioita pitäisi jo ajatella silloin, kun asiat ovat vielä ihanasti? Miksei näin kuitenkaan usein tehdä. Mukana Ylen artikkelissa asiantuntijana.

laastarisuhde.png
Me Naiset
12.12.2022

Me Naisissa kerron, miksi laastarisuhteet niin kovin usein loppuvat nopeasti, mistä tietää, etsiikö mahdollinen uusi kumppani sinusta vain laastaria ja milloin laastarisuhde voikin johtaa pysyvään suhteeseen?

talous.jfif
Op-media
16.11.2021

Op-mediassa kerron, miksi ylivelkaannuin ja miksi halusin saada raha-asiani kuntoon. Miten selvitä pienillä tuloilla ja silti saada lainat maksettua? Miten hallita talouttaan?

Helka Belt.png
Me Naiset 
4.10.2021

Me Naisissa eroasiantuntijana. Milloin tietää, että ihan ok suhteesta kannattaa erota? Mistä tietää, että vika onkin itsessä, eikä suhteessa?

eropod.jpg
Eropodi
Kausi 2, jakso 3

Eropodin vieraana Helka kertoo avioerostaan ja erostaan Jehovan Todistajista 20-vuotiaana sekä nykyisestä työstään eroasiantuntijana.

iltis3-8-20.jpg
Ilta-Sanomat
3.8.2020

Ilta-Sanomissa eroasiantuntijana. Miten valita kumppani, jonka kanssa suhde onnistuu? Milloin tietää, että pitää erota?

lapsennimi.jpg
lapsennimi.com
Vieraileva kirjoittaja

Helkan vierailukirjoitus lapsennimi.com:ssa, "Avioero on aina kriisi, muttei kuolemantiomio".

bottom of page