top of page

Milloin aloittaa treffailu eron jälkeen? — Ja mistä löytää mahdollinen uusi kumppani?

Kaupallinen yhteistyö deittisivut.fi


Joskus eron jälkeen haluaa deittailla heti. Tämä voi johtua yksinäisyydestä, pelosta, ettei ikinä enää löydä ketään, joka välittää tai toiveesta, että joku vielä näkisi minutkin, koskettaisi ja välittäisi. Milloin on oikea aika aloittaa tapailu? Ja mistä löytää uusia kumppaniehdokkaita?Mistä löytää uusi kumppani, jos niin sanotut perinteiset keinot eivät toimi tai tunnu omilta?

Kirjoitin aiemmin siitä, minkälainen ihminen voisi olla sinulle sopiva kumppani. Kuitenkin ennen uuden ihmisen ottamista elämään on hyvä pysähtyä pohtimaan, milloin on sopiva aika aloittaa deittailu.


Tässä kuvassa kirjoitin, milloin tietää olevansa valmis tapailuun:
Yksi lempilauseeni on: nopein tapa edetä on hiipiä. Niin kauan, kun on tunne, että on PAKKO löytää joku, jotta tunnen olevani joku, jotta itsetuntoni kohenisi tai olisin tyytyväinen, on hyvä pysähtyä. Oman elämänsä rakentaminen niin, ettei se varaa vain yhteen ihmiseen, on pysyvämmän tyytyväisyyden tae. Jos emme koe tyytyväisyyttä yksin, tuomme suhteeseen valtavan ison painolastin jo ennen kuin se on alkanutkaan: toisen tulisi tehdä elämästämme hyvä.


Mutta jos se on hyvä jo etukäteen, suhde voi lisätä elämään paljon iloa ja tyytyväisyyttä ilman pakottavaa tarvetta löytää ihan kuka vain.


Itse tein vuosia sen virheen uudelleen ja uudelleen, että aloitin suhteen ihan liian nopeasti edellisen loputtua. Ihmettelin, mikseivät suhteeni onnistuneet. Vasta monien surujen ja erojen jälkeen vihdoin ymmärsin, ettei suhde voi onnistua, jos et ole etukäteen tyytyväinen elämääsi, ja ennen kaikkea; ITSEESI. Vaikka suhde voi tuntua vastaukselta ongelmiin, yksinäisyyteen ja itsetunnon heikkouteen, ei se ole. Viemme suhteeseen kaikki käsittelemättömät asiamme, ongelmamme ja kipukohtamme. Kun alkuihastus loppuu, huomaa, etteivät ongelmat ole hävinneet mihinkään. Pahimmillaan suhde kaatuu juuri näihin syihin.


Ei voi olla valmis suhteeseen, jos ei ole ensin valmis itsensä kanssa.


Jos elämä on hyvä jo etukäteen, suhde voi lisätä elämään paljon iloa ja tyytyväisyyttä ilman pakottavaa tarvetta löytää ihan kuka vain.

Nimittäin haluamme varmasti löytää juuri sen YHDEN. Sen erityisen, emme ketä vain. Jos et halua mennä baariin etsimään tätä erityistä, tai muutenkaan livetapahtumat eivät tunnu omilta, on netissä paljon mahdollisuuksia löytää uusi kumppani.


Deittisivut.fi on listannut suuren määrän erilaisia paikkoja, joista löytää uusia tuttavuuksia. Ei kannata pelätä netissä tapailua; se voi onnistua ihan yhtä hyvin kuin niin sanotut perinteisetkin tavat, jos on valmis tapailuun ja varma siitä, mitä haluaa. Siksi on hyvä odottaa, ennen kuin lähtee tapailemaan ketään. Jos niin sanotuille deittimarkkinoille lähtee niin, ettei itsekään tiedä, mitä haluaa uudelta ihmiseltä, on ikään kuin ilman kompassia liikkeellä. Ja silloin on vaarana ajaa karikolle.


Deitit tarjoaa paljon mahdollisuuksia tavata uusia ihmisiä. Jos olet tehnyt itsellesi hyvän kompassin, jonka perusteella suunnistaa, et hukkaa omaa eikä toisten aikaa, ja varsinkin säästyy pettymyksiltä ja sydänsuruilta; karikoilta. Kaikki ihanat ihmiset eivät ole meille sopivia, joten on hyvä ennakkoon hieman suunnata katsettaan oikeaan suuntaan.
Uuden ihmisen löytäminen elämään voi olla ihanaa. Toivon, että näillä ajatuksillani vältyt suurimmilta karikoilta ja löydät uusia paikkoja löytää ihana uusi tuttavuus elämään.


Lämmöllä, Helka


2 449 katselukertaa0 kommenttia

Comentarios


bottom of page