top of page

Webinaari: Uskonnollinen tausta ja sen vaikutukset suhteisiin, eroihin ja tunnelukkoihin

Päivitetty: 13. syysk. 2022

Uskonnollinen tausta vaikuttaa voimakkaasti koko elämään. Usein uskonnolliset yhteisöt rajoittavat ihmisen tunne- ja suhde-elämää. Joskus suhteet ovat jopa kiellettyjä, jolloin meille kasvaa vääristynyt näkemys terveestä suhteesta. Usein myös seksuaalisuutta on rajoitettu. Rajattomuus ja läheisriippuvuus tulevissa suhteissa on tyypillistä uskontotaustaisille.
WEBINAARI MAANANTAINA 31.10.2022 KELLO 18-20.


Ulkopuolisuus, vajavuus, hyväksynnän haku ja kaltoinkohtelu ovat esimerkiksi uskonnollisen taustan omaavien tunnelukkoja. Tunteita ei ole myöskään saanut ehkä näyttää, koska uskonto opettaa, että meillä on ilo ja totuus. Tunteet on opittu piilottamaan ja ne voivat tuntua vääriltä.


Miten uskonto vaikuttaa minun elämääni edelleen? Minkälaisia tunnelukkoja minulla on uskonnon vuoksi? Miten olen oppinut elämään uskonnollisesta taustasta huolimatta?

Olen entinen Jehovan Todistaja, ja kokenut paljon epävakautta suhde-elämässäni ja siksi myös kohdannut paljon eroja. Minulle ei opetettu lainkaan turvallisen suhteen rajoja. Tämä on johtanut isoihin ongelmiin.


Tässä webinaarissa käsittelen näitä teemoja. Olen koulutukseltani teologi, opettaja, eroseminaariohjaaja sekä tunnelukkoterapeutti. Olen pitänyt myös uskontotaustaisille oman eroseminaarin.
Webinaarissa kerron oman tarinani, käyn läpi tavallisemmat tunnelukot sekä uskonnollisen taustan vaikutusta koko elämään.


Webinaari tapahtuu Teams-sovelluksessa maanantaina 31.10.2022 kello 18-20. Teamsiin voi tulla anonyyminä. Voit halutessasi lähettää minulle etukäteen kysymyksiä, joita toivot käsiteltävän webinaarissa. Webinaari-iltana saa myös kysyä, vastaan mielelläni kysymyksiinne.


Webinaarista jää tallenne tarinastani sekä teoriamateriaali, jonka saatte käyttöönne. Jos et pääse webinaariin, voit ostaa webinaarimateriaalin jälkikäteen (sisältäen webinaarissa käydyt kysymykset ja niiden vastaukset)


Hinta: Webinaari+materiaalit 25€, pelkät materiaalit (Power Point -esitys, tarinani äänitallenteena sekä kysymys ja vastaus -osio äänitallenteena) 20€.

Hinnat sisältävän alvin.

Ilmottaudu mukaan: Helka@helkabelt.fi.


Ilmoittautuminen on sitova, ja maksuja ei palauteta. Jos olet ilmoittautunut, ja olet estynyt tulemaan paikalle, ota minuun erikseen yhteyttä.

Varaan oikeuden tapahtuman perumiseen, jos ilmoittautuneita on alle 5.

Olet lämpimästi tervetullut

183 katselukertaa0 kommenttia

Comentarios


bottom of page