top of page

Eronneiden verkkoryhmä eroasiantuntijan johdolla huhti- ja toukokuussa

Päivitetty: 9. maalisk. 2022

Eronneille vertaistuki on äärimmäisen tärkeää. Kaikilla ei ole varaa eroseminaariin tai mahdollisuutta liveryhmiin. Siksi tämä verkossa tapahtuva työskentely, johon kuuluu myös oma fb-ryhmä, jossa keskustelua voi jatkaa tapaamisten jälkeen, on monille ainoa mahdollisuus keskustella erostaan muiden kanssa.


Järjestin helmikuussa 2022 ensimmäistä kertaa tämän eronneiden verkkokurssin. Palaute oli valtavan hyvää ja ryhmä koettiin tarpeelliseksi oman erotilanteen käsittelyyn. Palautteiden pohjalta olen nyt uudistanut ryhmää niin, että se palvelee vielä paremmin eronneita.


Ryhmä sisältää:


-4 tapaamista Teams-sovelluksessa huhti- toukokuussa keskiviikkoisin kello 18-20.30 ( 27.4., 4.5., 11.5. ja 18.5.2022) Tapaamisissa tärkeintä on vertaistuki. Tapaamiset sisältävät paljon pienryhmäkeskusteluja sekä ohjaajan teoriaosio. -suljettu fb-keskusteluryhmä, jossa voimme keskustella viikkojen aikana kurssista, tehtävistä, erosta ja omista tunteista. Ryhmään tulee myös linkkivinkkejä, materiaalia ja minun tukea tapaamisten välilläkin -paljon suunnittelemaani ja toteuttamaani materiaalia eronneille sekä kotitehtäviä, jotka tukevat pienryhmätapaamisia -mahdollisuus yksilövalmennukseen hintaan 30€/45min, norm. 45€


Tapaamisten teemat: 1. Mikä johti eroon. 2. Surun ja vihan käsittely 3. Yksinolo ja yksinäisyys

4. Itsetunto ja avoin viestintä osana toimivaa parisuhdetta


Olen vetänyt usean vuoden ajan suomalaista eroseminaaria, auttanut yksilötapaamisissa eroasiakkaita sekä kehittänyt erilaisia verkkokursseja eronneille. Olen myös valmistunut tunnelukkoterpautiksi. Vertaistukiryhmien vetämisestä minulla on vuosien kokemus. Lisää minusta www.helkabelt.fi


Eronneille vertaistuki on äärimmäisen tärkeää. Siksi haluan tarjota tämän ryhmän juuri teille. Kaikilla ei ole varaa eroseminaariin tai mahdollisuutta liveryhmiin. Siksi tämä verkossa tapahtuva työskentely, johon kuuluu myös oma fb-ryhmä, jossa keskustelua voi jatkaa tapaamisten jälkeen, on monille ainoa mahdollisuus keskustella erostaan muiden kanssa.

Kurssin hinta: 140€ sis. alv. Kurssihinta tulee maksaa ennen kurssia. Maksamalla kurssihinnan varmistat paikkasi kurssille. Paikkoja on rajallinen määrä. Ilmaiset peruutukset 14 päivää ennen ryhmän alkua. Tämän jälkeen veloitan koko hinnan, ellei toisin sovita.

Ryhmä toteutetaan, jos ilmoittautuneita on 6. Ryhmään otan enintään 10 osallistujaa. Pidätän oikeuden ryhmän peruuntumiseen, jos vaadittu minimiosallistujamäärä ei täyty.


Ilmoittaudu mukaan helka@helkabelt.fi.

229 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page